Uddannelse målrettet konsulenter på Bureauerne

Sidder du i et konsulentfirma; som projektleder, konsulent eller kontaktansvarlig og ønsker en bedre forståelse og indsigt i værktøjerne og dynamikkerne bag de Sociale Medier – så er der gode nyheder på vej. I et samarbejde med nogle af de mest erfarne udøvere af Sociale Medier kan vi nu tilbyde en række forskellige muligheder for uddannelse af jeres teams. I forlængelse af den model projektet er bygget op omkring – hvor meget viden kommer ud til slutbrugere igennem samarbejdspartnere – er det oplagt for SocialSemantic.eu at mobilisere ellers svært tilgængelige og kvalificerede ressourcer med ”hands on erfaring” fra danske virksomheder.

Web 2.0 teknologier og Sociale Medier i særdeleshed, repræsenterer i sig selv en generel modning af de kommercielle muligheder og udfordringer som internettet nu udbyder for virksomhederne. De forretningsmæssige muligheder der ligger i at se sammenhængen til sit eksisterende rådgivningsområde – giver efter vores vurdering helt unikke muligheder for bureauerne til at udvikle deres forretning og produkter.

Målet er at rådgiverne i de forskellige forretningsdiscipliner som projektet dækker over (PR, Kommunikation, reklame, management, web mv) får adgang til at styrke deres kompetencer på området.

Hvis vi skal lykkedes med SocialSemantic missionen – om at løfte Danmark up i superligaen på området for brug af sociale medier og web 2.0 teknologi – så kræver det at vi er løfter i flok og at mange flere bureauer forstår de sociale mediers indvirkning på deres rådgivningsområde. Det glæder vi os til at sætte fokus på sammen med projektets samarbejdspartnere.

Over de næste 6 måneder skal vi i samarbejde med projektets partnere have fundet det helt rigtige indhold og format for kurserne – men allerede nu har vi et Bootcamp program på plads der køres af 2 ”grand-old-men” (hvis man kan tillade sig at sige det om et 5 år gammelt område ;-) ) Michael Rying (Normann Copenhagen) & Jonas Juhler (WWF)

Er du interesseret i at få opkvalificeret dig selv eller dit team så kontakt SocialSemantic.eu på contact@socialsemantic.eu

 

Dette indlæg blev udgivet i SocialSemantic, Uddannelse og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


to + 6 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>