Om Projektet

  1. Om projektet
  2. Baggrund for projektet
  3. Hvem driver projektet?

1. Om Projektet

SocialSemantic.eu er navnet på organisationen og projektet, hvis mission er at gøre danske virksomheder og organisationer blandt verdens bedste til at anvende de nye sociale og semantiske medier (web 2.0 & 3.0).

Vi har i Danmark (og Europa) nogle af de allerbedste forudsætninger for at drage nytte af de nye værktøjer og dynamikker (sociale web 2.0) der i disse år yder stor indflydelse på vores organisationer og måden vi driver forretning på.

Projektets omdrejningspunkt er et netværk af mere end 125 danske organisationers deltagelse i udarbejdelsen af konkret viden og erfaringsudveksling baseret gennemførelsen af en årlig kortlægning af danske organisationers evne til at udnytte de nye sociale, mobile og Cloud baserede teknologier og dynamikker.

Projektet gennemføres i samarbejde med Dansk ErhvervBørsen.dk og CBS – Institut for IT-ledelse.

Hent Networked Business FACTBOOK 2012 her: www.socialsemantic.eu/factbook2012 og senere følger:

  • Social Media FACTBOOK 2012
  • Casebook 2012 (Hvem gør det, og hvad er det de gør, der virker – udgivelsen samler nogle af de bedste cases med fokus på sociale medier – til inspiration og indsigt.)
  • Navigate social (Med baggrund projektets udarbejdede research har vi udarbejdet et social media kompas, og udgiver dette i flere publikationer under navnet “NAVIGATE SOCIAL 2012 – kend sammenhængene og få overblikket)

Vores drøm er at udvide vores mission til Europa. For at realisere vores drøm søger SocialSemantic.eu pt. EU og fondsmidler til projektet.


——————————————————————————————————————–

2. Baggrund for projektet

Herunder har Jan Futtrup, Stifter af projektet SocialSemantic, beskrevet baggrunden for projektet og hvorfor det er både vigtigt og muligt at gøre Danske virksomheder og organisationer til “verdensmestre” i sociale medier.

Introduktion & baggrund

Del 1: Hvorfor der ligger så store muligheder i, at danske virksomheder og organisationer bliver rigtig gode til at anvende sociale medier og web 2.0 i det hele taget.

Del 2: Hvorfor danske virksomheder har helt unikke forudsætninger for at blive blandt de bedste i verden til at anvende sociale medier.

Del 3(in the making): Hvad jeg helt konkret mener med ”verdensmestre i sociale medier” og hvad det er for udfordringer vi står overfor hvis vi vil være blandt verdens bedste lande i verden til at drage nytte af disse nye værktøjer og muligheder

Del 4(in the making): Hvad nu! – Hvordan kommer vi i videre / i gang?

——————————————————————————————————————–

3. SocialSemantic.eu projektet drives af:

Det faste hold: 

Jan Futtrup Kjær, stifter af projektet Socialsemantic.eu
(www.linkedin.com/in/futtrupjan)

Jan kommer fra konsulent verdenen hvor han har fungeret som professional internetrådgiver inden for markedskommunikation og teknologi i mere end 10 år.
———-

Esben Hørning Spangsege, Project & Community Manager
(www.linkedin.com/in/esbenspangsege)

Esben har arbejdet med kommunikation og marketing blandt andet for dagbladet Børsen og er uddannet cand.comm fra RUC i december 2012.

———-
Martin Launey, Research & Project manager
(www.linkedin.com/in/launey)

Martin kommer fra “kunde verdenen” hvor han har arbejdet med web og kommunikation de seneste 6 år for bl.a. Flügger som Site Manager.

———-
SOCIALSEMANTIC PROJEKT SPRINTER

Christine Tindahl, SocialSemantic Projekt Sprinter – FACTBOOK 2012

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christine på flere af vores projekter – senest var det som medforfatter på “Viden om sociale medier i detailbranchen” til konferencen om sociale medier i detailbranchen.

Hun arbejder på nuværende tidspunkt med på FACTBOOK 2012, og er med i redaktionsgruppen.

“I løbet af mit studie har jeg blandt andet arbejdet med forbrugeradfærd, trend forecasting og digital kommunikation. Alt dette er mundet ud i et bachelorprojekt om Facebook-kommunikation, hvor jeg undersøgte hvilke retoriske virkemidler, der fungerer bedst på dette sociale medie.”

Hun er uddannet i Retail Management fra TEKO Design og Business, samt Communication Design fra Copenhagen School of Design & Technology.

>> LinkedIn profil

———-
Jacob Dybbroe, SocialSemantic Projekt Sprinter – Casebook 2012

Vi har også haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jacob på flere af vores projekter – senest var det sammen med bl.a. Christine som medforfatter på “Viden om sociale medier i detailbranchen” til konferencen om sociale medier i detailbranchen.

Han arbejder på nuværende tidspunkt med på Casebook 2012, og er med i redaktionsgruppen.

“Med fokus på e-business er jeg i færd med at specialisere mig indenfor online marketing, e-handel og webdesign. Senest har jeg arbejdet med at udvikle en online strategi for en førende forhandler af internationale luksusbrands på det skandinaviske marked.”

Jacob har en bachelor i Business Administration fra Handelshøjskolen / Aarhus Universitet og er nu i gang med sin kandidat på Copenhagen Business School.

http://dk.linkedin.com/in/jacobdybbroe

———-
Det løse hold:(Dem der giver en hånd i ny og næ)

Jonas Juhler Hansen, Panda (til låns) og akademisk bonderøv
(http://www.latenights.dk/om/)

Jonas er en der bare fjoller rundt på internettet. Kender du ham ikke så se mere her, og så kender du ham nok alligevel :-)
Jonas hjælper os med vores nyhedsbreve og indhold til vores platforme.