Tagging

En væsentlig del af Networked Business Cases er tagging. Det er det fordi, det tilføjer en slags metadata til casen, så den bliver let at finde og samtidig giver mening i den kontekst den skal bruges – networked business. Til venstre kan du se tag cloud’en som den ser ud nu. Klik på billedet for at gå til samlingen. 

Samlingen er inddelt i fire overordnede kategorier. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan sortere i indholdet og eksempelvis kun se cases, hvor Facebook har været det primære medie eller cases, der forankrer sig i en organisations HR-afdeling. Derfor opfordrer vi til at tagge alle cases inden for fire overordnede kategorier.

Organisationsforankring
Denne kategori henviser til hvilke afdelinger/forretningsområder casen sigter efter at skabe værdi hos. Det er de samme inddelinger du finder i vores FACTBOOK. Der findes fem tags: PR and communicationSales and MarketingService and SupportInnovationHR og sidst Organization and Management.

Branche
I denne kategori er der plads til selv at definere sine tags, men lad dem give mening for menig mand. Tags i denne kategori kunne eksempelvis være: Electronics, fashionfilmentertainmentfood, FMCG osv.

Medie
I denne kategori tagges mediet eller værktøjet for casen. Det kunne være FacebookTwitterInstagramYoutube osv.

Land
Den giver sig selv. Det er dog helt ok også at bruge tagget global, hvis en kampagne er eksekveret som en global kampagne. Internettet har som bekendt ingen landegrænser…

En kommentar til Tagging

  1. Pingback: Networked Business Cases | SocialSemantic

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


− en = 4

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>