Networked Business Cases: Refugees United på Facebook, YouTube og search

Via en nøje tilrettelagt strategi for Refugees Uniteds Facebook-side drives signups til deres globale søgeværktøj for flygtninge, der savner deres kære. Integreret one-click signup-flow og målrettede annoncer mod ‘destinationslande’ rekrutterer effektivt relevante personer til løsningen. 

Udfordring

Refugees United havde behov for at drive flere sign- ups og øge kendskabet til deres search tool, et slags socialt netværk, hvor flygtninge anonymt og sikkert kan søge efter familie og venner.

Løsning

Vi tilrettelagde en ny digital strategi, der bandt de forskellige trafikkanaler bedre sammen og iværksatte en række aktiviteter, der alle ledte brugerne til search toolet. Der blev udarbejdet en annoncestrategi for både Google Adwords og Facebook Social Ads, der skabte langt mere præcis kontakt til den rigtige målgruppe – bl.a. ved at tage udgangspunkt i alle de kendte lokationer som folk var flygtet fra og til baseret på en analyse af Refugees Uniteds eksisterende database. På Facebook blev der lavet en særlig signup applikation integreret med den eksisterende løsning, som muliggør meget nem signup via ens Facebook-profil, umiddelbart efter at have klikket på en række snævert demografisk målrettede Social Ads.

Resultat

  • 285% stigning i løbende signup-rate ift. tidligere.
  • 3500% afledt stigning i Facebook fans.
  • Markant lavere signup-pris ift. tidligere.

Key learnings

Kreativt målrettede og nøje udarbejdede Social Ads er ekstremt effektive ift. andre annonceringsformer, ikke mindst når man tracker performance fra denne kilde hele vejen igennem eens conversion funnel.  Fanbasen der skabes via den initielle annoncering er en fantastisk platform til at sprede de selvsamme call to actions man drev med annoncerne. Især indenfor en snæver niche/demografi som flygtninge og aid workers fra specifikke lande er fans’ne ganske effektive til at sprede budskabet.

Casevideo


Har du en case?

Du kan smide dine egne inspirationkilder og cases i samlingen ved at blive contributor her til Networked Business Cases eller blot for at følge med i udviklingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


ni × = 18

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>