Networked Business Cases: Axcess får succes på LinkedIn gennem cases

En klar strategi og to velskrevne cases gav netværks- og systemintegrator Axcess et engagement på mellem 9 og 18 pct. og dermed opmærksomhed hos utallige interessenter og potentielle kunder på LinkedIn. 

 

Udfordring

Netværks- og systemintegrator Axcess havde en klar ambition om større synlighed og direkte adgang til langt flere potentielle kunder på sociale medier.

Løsning

En indledende workshop omkring synlighed på sociale medier mundede ud i en klar strategi: Oprettelse af en virksomhedsprofil og udarbejdelse af cases på LinkedIn . Anbefalinger af casehistorierne fra kunder, ansatte og partnere betød, at historierne bredte sig som ringe i vandet til deres respektive netværk.

Resultat

Indsatsen har resulteret i et engagement på mellem 9 og 18 pct., som indtil videre har læst, kommenteret, delt eller anbefalet case-historierne. Det er yderst tilfredsstillende, at en så stor del af de, som gennem netværk er blevet gjort opmærksom på de to cases, faktisk har engageret sig i dem.

Key learnings

  • Selv små og mellemstore virksomheder i B2B-segmentet – som Axcess – kan med fordel og med et meget lille budget benytte sociale medier til at generere synlighed og opmærksomhed på sig selv og sine produkter/ydelser.
  • Vedkommende case-historier engagerer både kunder, partnere og ansatte og bliver dermed spredt til mange forskellige netværk på LinkedIn.
  • Kommentarer er bedre end anbefalinger. Det giver større opmærksomhed, når de, der engagerer sig i casen, skriver en kommentar til historien i stedet for blot at klikke “recommend”. Miracle Hostings case blev i høj grad kommenteret og opnåede et engagement på 18 pct. Thomas Cook Airlines’ case blev anbefalet – endda af flere – og fik et engagement på 9 pct

Ressourcer

Budget og tidsforbrug var absolut minimale. Alligevel blev indsatsen en succes.

Har du en case?

Du kan smide dine egne inspirationkilder og cases i samlingen ved at blive contributor her til Networked Business Cases eller blot for at følge med i udviklingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


4 − tre =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>