Networked Business Cases

Vi har iværksat det næste store projekt i Socialsemantic og introducerer nu Networked Business Cases, hvor succesfulde, inspirerende og banebrydende social media cases fra ind- og udland skal samles. Og vi har brug for din ekspertise.  

Hvorfor skal jeg bidrage?
Networked Business Cases er et crowdsourcing projekt. Udover fornøjelsen ved at være med til at skabe værdi sammen med andre for andre, har vi brug for jer, der sidder med hænderne nede i bolledejen til dagligt. Det er jer der kan finde de cases, der illustrere, løser eller problematiserer netop de udfordringer som de forskellige brancher sidder med.

Hvem kan være med?
Alle der har lyst til at bidrage til samlingen kan anmode om at blive contributor til samlingen. Bare du har mod på og viden til at smide nogle relevante cases i samlingen og tagge dem, så det bliver let for andre at finde dem. Hvis du bare vil snuse lidt rundt kan du vælge at blive follower. Så får du en ugentlig opdatering i din mail på nye cases i samlingen siden sidst.

Hvordan kan samlingen bruges?
Du kan bruge samlingen til inspiration og research i relation til specifikke sociale medier, brancher og organisationsforankring/forretningsområde. Du kan bruge samlingen som platform for at udstille dine egne cases og dermed fungere som curator og videndeler over for virksomheder og organisationer med behov for indsigt i networked business og sociale medier.

Månedens case!
Hver måned vil alle contributors være med til at nominere en række danske cases til månedens case. Vinderen kåres af vores ekspertpanel af social media nørder og præmieres med kage, pr og selvfølgelig anerkendelsen der følger med. Så få lagt nogle cases i samlingen for at være med i feltet.

Tagging

Læs mere om, hvordan du tagger cases i samlingen, så de bliver søgbare i de relevante kategorier

Hvordan tilføjer jeg?

Se vores lille hjemmevideo om, hvordan du lægger cases i samlingen.

Har du spørgsmål til projektet er du velkommen til at kontakte Esben for mere info.

mail: contact@socialsemantic.eu

tlf: 29 89 55 60

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


× 8 = seksten

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>