Mange spændende udgivelser på vej

Som noget nyt har vi i år arbejdet med en ”rolling launch-strategi”. Sidste år blev FACTBOOK 2011 downloadet 5000+ gange, men havde en forholdsvis kort nyhedsperiode. Den nye udgivelsesstrategi har til formål at forlænge nyhedsværdien, så der kommer endnu mere fokus på projektet, og vi får delt al den værdifulde viden, som I har været med til at generere.


I forlængelse af FACTBOOK 2012 udgiver vi en række spændende publikationer. Publikationerne kommer til at blive udgivet i løbet af de næste 3-4 måneder.

  • Casebook
  • Navigate social
  • FACTBOOK 2012 (Offentlig)
  • “Hvad gør de bedste” – ikke endelig titel (Krydstabulering)

Så snart FACTBOOK 2012 er publiceret, går vi i gang med den spændende Casebook. Det er vores case-hunter, Jacob Dybbroe, der har indsamlet en bunke inspirerende cases om, hvordan en række danske virksomheder bruger de sociale medier. Det kribler allerede i fingrene for at dykke ned i det spændende materiale.

Dette indlæg blev udgivet i Casebook, Navigate social, Social Media FACTBOOK 2012 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Mange spændende udgivelser på vej

  1. Pingback: FACTBOOK 2012 er på trapperne (Sneak peak) | SocialSemantic

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ ni = 12

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>