Kan du godt lide at nørde lidt når det kommer til Sociale medier?

Så er det tid til at sætte de små grå i svingninger, og komme med nogle bevingede refleksioner på data fra undersøgelsen til dette års FACTBOOK 2012.

Slutspurten til indsamling af data til Social Media FACTBOOK 2012 er i fuld gang, og du kan stadig nå at give dit input indtil d. 31/1 her: www.socialsemantic.eu/factbook2012

Efter d. 5/2 begynder arbejdet med at rense, forstå og perspektivere al det data som skaber Social Media FACTBOOK 2012 = Kortlægning af hvordan dansk erhvervsliv og offentlige organisationer bruger Sociale medier, Cloud og Mobile.

Er du amatør med stor interesse for –, ekspert i -, rådgiver indenfor – eller bare nørd med interesse for sociale medier, cloud eller mobile?

Så håber vi, at du har lyst til at være med til at give dine input og refleksioner over det forrygende datagrundlag, som der er blevet indsamlet henover de sidste 3 måneder.

Du behøver ikke have en doktorgrad eller være ekspert for at være med. Input, refleksioner og spørgsmål fra nybegyndere og udøvere – der ikke er eksperter – er lige så vigtige at have med, når vi skal kortlægge, hvordan situationen er i Danmark på disse områder.

Hvis du har lyst, så skriv til mig (Martin, mla@socialsemantic.eu), og i Subject/Emne skal der stå: ”Kloge-Åge på sociale medier”. Så vender jeg tilbage til dig, når vi har noget at kigge på ;-)

DU FÅR…

Under alle omstændigheder modtager du FACTBOOK 2012, CASEBOOK 2012 og Navigate Sociale – med eller uden dine bevingede ord – hvis du deltager i undersøgelsen. Så… Kom i gang :-)

Læs mere om FACTBOOK 2012 og udgivelserne her: http://blog.socialsemantic.eu/flere-krummer-i-factbook-2012/

Download sidste års FACTBOOK her: www.socialsemantic.eu/factbook2011

 

Dette indlæg blev udgivet i Eksperter, Samarbejde, Social Media FACTBOOK 2012, Sociale medier og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Kan du godt lide at nørde lidt når det kommer til Sociale medier?

 1. Kloge-Åge på sociale medier

  • Mathias Madsen skriver:

   Hah, Aase du er vist ikke så klog en Åge, når du ikke læser hele beskeden hvori der nævnes at beskeden skal sendes pr. mail? :p

   On Topic: glæder mig for vildt til at se resultaterne af undersøgelsen :)

 2. Alex skriver:

  Grinern .)

 3. Martin Launey skriver:

  Kære Kloge Aase ;-)

  Superfedt at du vil være med. Du har allerede modtaget mails og er en del af Co-creation holdet!

  Martin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


4 + = syv

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>