Hvor meget ved du egentlig om sociale medier?

[TEMA: 30 dage med sociale medier i detailbranchen]

konference sociale medier i detailbranchen

Med konferencen “Klar snak. Flere facts. Mindre hype” d. 16. november fører Socialsemantic sammen med Dansk Erhverv, dig sikkert igennem de vigtigste ting, du skal vide, når din virksomhed skal prøve kræfter med sociale medier.

Facebook, Twitter, Youtube, blogs osv. Platforme, dine (potentielle) kunder og medarbejdere benytter hver eneste dag og derfor også steder, din virksomhed uanset branche bør forholde sig til. Men hvor starter man, hvad er spillereglerne, hvad gør man helt konkret – og hvordan ses det på bundlinjen?

Vi har samlet de førende i branchen og vil på konferencen, der afholdes i Børssalen, klæde dig på, så du kan foretage kvalificerede valg om din virksomheds involvering på sociale medier.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig i dag.

Manglende kompetencer største udfordring

Socialsemantic har med undersøgelsen Social Media Factbook 2011 gennemført den største kortlægning af danske virksomheders brug af sociale medier til dato. Omkring halvdelen af de adspurgte detailvirksomheder har det seneste år anvendt sociale medier, men brugen er samtidig karakteriseret som værende sporadisk og uorganiseret.

Langt størstedelen forventer dog, at sociale medier i fremtiden vil få langt større betydning for virksomheden, men igen peges der på manglende kompetencer som en af de største udfordringer.

Kan du genkende billedet? Netop at så mange gerne vil satse på sociale medier, men savner viden og erfaring er en af grundstenene under konferencen. Nemlig et ønske om at hjælpe detailbranchen på vej med viden, tips og råd, så man enten selv tør gå direkte i gang – eller i det mindste ikke føler sig som et forsvarsløst rålam, når konsulenterne inviteres indenfor.

Download undersøgelsen Social Media Factbook 2011

Klar snak. Flere facts. Mindre hype

På dagen vil du møde en lang række førende specialister inden for sociale medier. Både de mest erfarne konsulenter, men især de, der hver dag sidder ude i virksomhederne med ansvaret for at eksekvere på sociale medier. Mød de ansvarlige for sociale medier hos bl.a. LEGO, Normann Copenhagen og FDB og hør, hvordan de håndterede de udfordringer, du nu står overfor.

Konferencen er inddelt i fire spor, som dækker forskellige aspekter af indsatsen på sociale medier:

  1. Hvordan kommer du  i gang og får kunder i butikken?
  2. Hvordan lærer du at håndtere nye retningslinjer på nye medier?
  3. Få idéer og inspiration og lær den erfarnes værktøjskasse at kende.
  4. Hvordan måler og organiserer du indsatsen?

Læs mere om programmet og sporene.

Intensiv men værdifuld konferenceoptakt

Som var det optakten til FCK-Brøndby på TV3+, har vi forberedt et omfattende optaktsprogram. Men vi vil mere end blot reklamere for konferencen. Den næste lille måned udgiver vi hver dag en ny artikel inden for de fire spor, der behandler sociale medier på et meget konkret og anvendelsesspecifikt niveau.

Ingen konsulentsnak, ingen højtflyvende teorier, men tips, guider og cases, du direkte kan bruge i dit eget arbejde med sociale medier – uagtet om du skal med til konferencen eller ej. Og vi sidder naturligvis klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have.

Følg med på bloggen eller få det hele serveret i indbakken ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Læs mere om konferencen “Klar snak. Flere facts. Mindre hype” og tilmeld dig i dag. Spar 1.000 kr. på billetten, hvis du tager en kollega med.

Dette indlæg blev udgivet i 30 dage med sociale medier i detailbranchen og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


− 5 = tre

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>