Hvis du kunne spørge mere end 100.000 mennesker…

… i danske organisationer om deres udnyttelse af Sociale Medier, Mobile & Apps samt Cloud Services – Hvad ville det så være?

Som I ved igangsættes undersøgelsen – FACTBOOK 2012 i indeværende måned. Og der er nu en sidste chance for at være med til at påvirke spørgsmål, som stilles i undersøgelsen.

I kan selv vælge om, I vil give feedback på én eller flere af de 3 forskellige sektioner.

Der er 2 måder, du kan give dit feedback på:

(Det tager fra 5 min. til et par timer at give feedback – Bemærk alt feedback skal være inde senest onsdag d.14)

  1. 1) Send en mail til Jan Futtrup på jfk@socialsemantic.eu – med emnet tester. Du modtager derved respons med adgang til test af undersøgelsen og beskrivelse af dit feedback.
  2. 2) Baseret på dine umiddelbare tanker og evt. deltagelse i sidste års undersøgelse – kan du blot droppe dine tanker på nedenstående denne blog eller endnu bedre på vores linkedingruppe der allerede er godt i gang med diskussionen http://lnkd.in/5-VrSX

1000 tak for hjælpen

Jan
Jfk@socialsemantic.eu

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hvis du kunne spørge mere end 100.000 mennesker…

  1. Josephine Wan skriver:

    Jeg vil gerne spørge, om deres udnyttelse af Sociale Medier har givet dem muligheder for at samarbejde med firmaer i udlandet (på en eller anden måde) uden at skulle mødes personligt.

  2. InsideMyRocket skriver:

    Jeg ville gerne spørge dem, hvilke sociale medier der skaber mest værdi (bundlinje- eller brandingmæssigt) i deres B2B kommunikation.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 − to =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>