Flere KRUMMER I FACTBOOK 2012

DELTAG HER: www.socialsemantic.eu/factbook2012

Lad os inspirere dig mens du bruger 15-30 minutter på, at udfylde (måske) den vigtigste undersøgelse i dit firmas historie. Og nej det er ikke en overdrivelse – vi mener det faktisk!

Sidste chance for at deltage er søndag d. 5/2 2012

FACTBOOK 2011 er blevet læst af mere end 10.000 mennesker i danske organisationer – Nu vender vi tilbage med mere af det der virkede, og mere af det I har bedt om.

Respondenter der gennemfører undersøgelsen i år modtager følgende for deres medvirken…

 • FACTBOOK 2012: 

Afdækning af dansk erhvervslivs brug af web 2.0 teknologier med fokus på Sociale medier, Mobile (og APPS) & Cloud. Vi belyser, hvor i organisationen (både internt og eksternt) de nye værktøjer og dynamikker skaber mest værdi, og hvilke ressourcer der investeres. De 6 forretningsområder afdækket er; PR & Kommunikation, Salg & Marketing (inkl. web), Service & Support, Innovation (R&D, Produkt- & Procesudvikling), HR & Personaleudvikling, Organisation & Ledelse.

 • CASEBOOK 2012:

Hvem gør det, og hvad er det de gør, der virker – udgivelsen samler nogle af de bedste cases med fokus på sociale medier – til inspiration og indsigt. (Til alle der udfylder det fulde spørgeskema)

 • NAVIGATE SOCIAL 2012:

For den nyligt tilkommende social media udøver kan det ved første øjekast være svært at se, hvordan sociale medier kan blande sig i discipliner lige fra kundesupport, over HR til kommunikation, PR og sågar ledelse. Med baggrund projektets udarbejde research har vi udarbejdet et social media kompas, og udgiver dette i publikationen “NAVIGATE SOCIAL 2012 – kend sammenhængene og få overblikket”. (Til alle der udfylder det fulde spørgeskema)

 

DELTAG I UNDERSØGELSEN NU: www.socialsemantic.eu/factbook2012

(og husk – tag en kop kaffe fra kanden inden du går i gang – Den tager som sagt 15-30 minutter at komme igennem – men den er det værd!)

 

 

DOWNLOAD FACTBOOK 2011: www.socialsemantic.eu/factbook2011

Hvorfor afdække mobile og cloud som en del af FACTBOOK 2012

MOBILE & APPS: Sociale medier er en delmængde af den samlede mængde af teknologier, der alle hører ind under web 2.0 begrebet. Og, som mange af de mere erfarne Sociale Medie managers derude nok vil vedkende, er én af grundene til at sociale medier er så enormt potent, den rækkevide der er opstået i kølvandet på kombinationen af det sociale og det mobile (netværket og smartphones). Således er det altså et helt naturligt element i sociale medie ansvaret, at dette også indbefatter en forståelse for de mobile / apps baserede værktøjer, for på optimal vis at kunne anvende de sociale elementer.

Cloud-delen er lidt mere ”tricky” – og dog så lige til også at tilskrive en massiv indflydelse i gruppen af 2.0 teknologier. I sammenhæng med de sociale og mobile web 2.0 teknologier må man forvente, at Cloud baserede produkter som eksempelvis SaaS (Software as a Service) produkter i fremtiden vil skabe mere fleksibilitet, dynamik og mulighed for at facilitere og åbne organisationen og inddrage markedet på nye måder.

At vi konsumerer og anvender IT ydelser, på samme facon som vi henter strøm ud af væggen (det er ultimativt set én af perspektiverne i den nye Cloud berigede verden) lyder måske for mange som utopi – og hvad har det i øvrigt af indflydelse for mig som ”menig medarbejder” kunne man fristes til at spørge. I praksis kunne man forestille sig (for denne del er stadig på tegnebrættet) meget lavere barrierer for rent IT-mæssigt at etablere samarbejde på tværs af lande, organisationer og fagdiscipliner mm.. Kombiner så denne ”dynamiske og mere åbent tilgængelige” it service platform med netværks tanken (de sociale medier / netværk) og den mobile tilgængeligheds tanke – og deri har du nogle af de største og mest konkrete katalysatorer for måden vi i dag, og i nærmeste fremtid har mulighed for at optimere og udvikle vores organisationer på.

Det er vores mål, at vi med fokus på disse 3 hovedområder kan redegøre og inspirere et involveret og engageret publikum der med opdateret viden og på nye måde kan bidrage optimalt til udviklingen af deres organisationer i en forbunden verden.

DELTAG I UNDERSØGELSEN NU: www.socialsemantic.eu/factbook2012

Udgivet første gang d. 7. December 2011.

Dette indlæg blev udgivet i Social Media FACTBOOK 2012 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

15 kommentarer til Flere KRUMMER I FACTBOOK 2012

 1. Kristian Bønnelykke skriver:

  I har en fejl i linksene til undersøgelsen. husk http://
  :-)

 2. Carsten skriver:

  Er Factbook’en anonym for virksomhederne?

  • Martin Launey skriver:

   Hej Carsten

   Ja, undersøgelsen er anonym!

   Alle navne på virksomheder er udelukkende nødvendig for, at vi har et id på deltagere, da der kan være flere deltagere fra samme virksomhed.

   Og emails på personer er udelukkende pga. fremsendelse af link til download af rapporten, når den bliver færdig + til konkurrence formål for dem der melder sig til det.

   Der er flere der har spurgt om dette og det er gået op for os at dette ikke er kommunikeret godt ud. Så tak fordi du spørger – nu står det også her ;-)

   Mange hilsner

   Martin

 3. Christian Jensen skriver:

  Hej Martin

  Hvornår ventes rapporten at være færdig, og kan den købes / lånes nogen stede,r eller kan man kun erhverve sig den ved at deltage med sin virksomhed?

  Mvh. Christian

  • Martin skriver:

   Hej Christian

   Rapporten forventes klar til offentliggørelse medio/ultimo Marts måned. Alle der deltager får den sendt på mail – inkl. Casebook 2012 og navigate social – på offentliggørelsesdagen.

   Det vil være muligt at rekvirere rapporten og de andre udgivelser efterfølgende men hvordan det bliver muligt er ikke på plads endnu :-)

   Vi vil informere om dette når vi nærmer os udgivelsesdagen.

   Jeg vil dog opfordre til at deltage i undersøgelsen – så modtager du det hele med det samme, du er med til at gøre undersøgelsen bedre ved at give jeres input og derigennem give et endnu bedre billede af brugen af Sociale medier, Mobile og Cloud i det danske erhvervsliv.

   Mvh.

   Martin

 4. peter hansen skriver:

  i prøver rimelig desperat at få solgt den undersøgelse, 30 min er F.. meget tid for en undersøgelse og resultatet var ret skuffende desværre. i får 2.5 ud af 6

  • Martin skriver:

   Hej Peter

   Ærgerligt at du syntes at undersøgelsen og resultatet er skuffende.

   Vi mener rapporten er vigtig. 10.000 downloads og 5.000 trykte eksemplarer af Social Media FACTBOOK 2011 viser, at der er meget stor interesse for rapporten og dens konklusioner.

   Vi er opmærksomme på at undersøgelsen er lang! Især i sin fulde længde. Det er noget vi skal arbejde med til næste års undersøgelse. Til gengæld får man også ret meget igen for sin deltagelse (- syntes jeg).

   Mvh.

   Martin

  • jan skriver:

   Hej Peter

   Tak fordi du tog tiden til besvarelse – som Martin skriver, er vi klar over at det kræver et vist engagement (som heldigvis mere end 1000 allerede har vist) at komme igennem undersøgelsen. Men, den respons vi får andre steder fra er netop at der er en masse inspiration at hente i at gennemføre – Og ikke mindst ifbm. det arbejde der laves ifbm at formidle resultaterne bagefter (FACTBOOK, CASEBOOK og NAVIGATE SOCIAL) – kan du være mere specifik i din kritik – så kan vi jo bruge det til at blive bedre med :-)

   Venligst Jan

 5. Pingback: “5 hurtige” til Peter Svarre | SocialSemantic

 6. Pingback: Side ikke fundet | SocialSemantic

 7. Pingback: Kan du godt lide at nørde lidt når det kommer til Sociale medier? | SocialSemantic

 8. Julie Vestergaard Nissen skriver:

  Hej Martin

  Jeg skriver speciale om strategisk kommunikation på Facebook – et speciale, der kort sagt sigter mod at videreudvikle Preben Sepstrups model for tilrettelæggelse af kommunikation, således at den tilpasses rammerne for strategisk kommunikation på Facebook.

  Er det muligt at få tilsendt Factbook 2012 og Casebook 2012, så snart de er færdige, så jeg kan bruge resultaterne i specialet? Jeg læste Factbook 2011 og ser frem til de nye resultater.

  Jeg ville meget gerne besvare jeres spørgeskema, hvis blot jeg var virksomhedsejer :)

  Venlig hilsen
  Julie

 9. Martin skriver:

  Hej Julie

  Det lyder som et spændende speciale! Jeg vil gerne sende dig eksemplarer af begge dele når de er klar – slut april.

  Kunne du så måske være interesseret i at lave et lille blog indlæg omkring dit speciale når det en gang er færdigt her på vores blog?

  Mvh.
  Martin

 10. Julie Vestergaard Nissen skriver:

  Hej Martin

  Jeg har slet ikke set dit svar før nu. Jeg vil meget gerne skrive et indlæg om mine resultater, når specialet er færdigt i juni. Det kan vi evt. skrives ved om. Siden jeg skrev sidst, har specialet dog taget en empirisk drejning, men det bliver det ikke mindre interessant af :) Du må meget gerne sende mig publikationerne på mail, så snart de er klar.
  mail@julievn.dk

  Vh. Julie

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


tre + = 9

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>