Klaus Silberbauer, VP, Client Strategy – Creuna

”Jeg finder SocialSemantics arbejde med at kortlægge forretningsmæssig brug af sociale medier i Danmark for meget vigtigt.

Et sådant researcharbejde er en stor opgave at påtage sig, og noget, vi i bureau-branchen sjældent har tid til. SocialSemantic har forstået at samle kræfter og en lang række partnere om en vigtigt stykke arbejde. Derfor: Tak for hjælpen til SocialSemantic!

Se Klaus Silberbauer præsentere resultaterne fra Social Media FACTBOOK 2011

Jeg synes rapporten er blevet til i en idealistisk og rigtig ånd: Sociale medier og brugen af dem handler grundlæggende om innovation, som Danmark har så fantastisk meget brug for. Vi savner mod i dansk erhvervsliv – mod til at tage i mod nye redskaber og turde tro på potentialet i dem, før konkurrenter og kolleger. Vi sidder simpelthen og venter alt for længe på, at andre tør – specielt når det handler om ny teknologi og menneskelig kommunikation.

Fakta fra rapporten indgår allerede nu i mit daglige arbejde – den er en målestok og god til at anspore debat. Det er min overbevisning at en benchmark-analyse skal udfordres og dekonstrueres; den må ikke stå alene, men skal bruges aktivt og diskuteres. Hvorfor forholder det sig som rapporten viser? Hvordan kan vi ændre forholdene? Hvor kan vi finde værdien?

Jeg glæder mig til at læse 2012-udgaven og at se, om tingene har ændret sig, eller om Danmark er faldet i søvn.”


 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


fem × = 5

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>