GRIMUR FJELDSTED, Interactive and social media designer, ECCO A/S

“Rapporten “Social Media Factbook” hjælper mig især til over for ledelse og medarbejdere, at dokumentere hvilket omfang, hvilke muligheder og udfordringer vi står med i brugen af sociale medier.

Det kan være svært at dokumentere værdien af de sociale medier, men ved hjælp af en sammenligning med andre danske virksomheder, forbedrer jeg mine muligheder at sælge ideen for mine kollegaer og overordnede. Rapporten har desuden givet mig indsigt i på hvilke punkter vi i virksomheden er godt på vej, og på hvilke punkter vi stadig halter bagud.

Som undersøgelsen påviser, er det største problem oftest manglende kendskab fra medarbejdere og ledelse. Begrebet sociale medier bliver til stadighed brugt mere og mere i hele organisationen, dog savner man ofte den egentlige prioritering af området på tværs i hele organisationen.

Undersøgelsen viser at jeg ikke står alene med den udfordring, men giver samtidig et bud på, på hvilke områder virksomheden kan sætte ind over for. De håndfaste data hjælper mig over for ledelsen, der ikke mangler vilje, men ofte mangler kendskab til området for at kunne udnytte de sociale medier til større gavn for virksomheden.”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


3 × fem =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>