ANDERS UTTRUP, Group Marketing Director, CREUNA

“Efterhånden som virksomheder begynder at allokere mere budget og ressourcer til digital kommunikation og markedsføring, er der flere mennesker med ringe, eller i værste fald ingen erfaring, som bliver sat til at lede eller deltage i disse initiativer. Udviklingen af det digitale og sociale medielandskab sker faktisk så hurtigt og er så vidtstrakt og fragmenteret, at selv dem, som har viden og indsigt gisper efter vejret – for slet ikke at tale om dem, som er nye i branchen. Samtidig stiger vidensgapet mellem topledelsen og de digitalt informerede medarbejdere, hvilket gør det til en stigende udfordring for rådgivere, at nå igennem med deres budskaber.

Socialsemantic’s systematiske arbejde med at kortlægge virksomheders anvendelse af sociale medier og at frembringe valide data at træffe beslutninger på, har stor værdi i en tid, der kræver hurtigere handlinger, bedre resultater med helt nye midler og færre økonomiske ressourcer.”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


7 × seks =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>