FACTBOOK 2012/13

>> Jeg nåede ikke at deltage, hvordan får jeg så et eksemplar? - FACTBOOK 2012-13

FACTBOOK 2011 er blevet læst af mere end 10.000 mennesker i danske organisationer – Nu vender vi tilbage med mere af det der virkede, og mere af det I har bedt om.

Respondenter der gennemfører undersøgelsen i år modtager følgende for deres medvirken…

  • FACTBOOK 2012-13: 

Afdækning af dansk erhvervslivs brug af web 2.0 teknologier med fokus på Sociale medier, Mobile (og APPS) & Cloud. Vi belyser, hvor i organisationen (både internt og eksternt) de nye værktøjer og dynamikker skaber mest værdi, og hvilke ressourcer der investeres. De 6 forretningsområder afdækket er; PR & Kommunikation, Salg & Marketing (inkl. web), Service & Support, Innovation (R&D, Produkt- & Procesudvikling), HR & Personaleudvikling, Organisation & Ledelse.

  • CASEBOOK 2012:

Hvem gør det, og hvad er det de gør, der virker – udgivelsen samler nogle af de bedste cases med fokus på sociale medier – til inspiration og indsigt. (Til alle der udfylder det fulde spørgeskema)

  • NAVIGATE SOCIAL 2012:

For den nyligt tilkommende social media udøver kan det ved første øjekast være svært at se, hvordan sociale medier kan blande sig i discipliner lige fra kundesupport, over HR til kommunikation, PR og sågar ledelse. Med baggrund projektets udarbejde research har vi udarbejdet et social media kompas, og udgiver dette i publikationen “NAVIGATE SOCIAL 2012 – kend sammenhængene og få overblikket”. (Til alle der udfylder det fulde spørgeskema)

>> Jeg nåede ikke at deltage, hvordan får jeg så et eksemplar? - FACTBOOK 2012-13

DOWNLOAD FACTBOOK 2011: www.socialsemantic.eu/factbook2011

Hvorfor afdække mobile og cloud som en del af FACTBOOK 2012-13

MOBILE & APPS: Sociale medier er en delmængde af den samlede mængde af teknologier, der alle hører ind under web 2.0 begrebet. Og, som mange af de mere erfarne Sociale Medie managers derude nok vil vedkende, er én af grundene til at sociale medier er så enormt potent, den rækkevide der er opstået i kølvandet på kombinationen af det sociale og det mobile (netværket og smartphones). Således er det altså et helt naturligt element i sociale medie ansvaret, at dette også indbefatter en forståelse for de mobile / apps baserede værktøjer, for på optimal vis at kunne anvende de sociale elementer.

Cloud-delen er lidt mere ”tricky” – og dog så lige til også at tilskrive en massiv indflydelse i gruppen af 2.0 teknologier. I sammenhæng med de sociale og mobile web 2.0 teknologier må man forvente, at Cloud baserede produkter som eksempelvis SaaS (Software as a Service) produkter i fremtiden vil skabe mere fleksibilitet, dynamik og mulighed for at facilitere og åbne organisationen og inddrage markedet på nye måder.

At vi konsumerer og anvender IT ydelser, på samme facon som vi henter strøm ud af væggen (det er ultimativt set én af perspektiverne i den nye Cloud berigede verden) lyder måske for mange som utopi – og hvad har det i øvrigt af indflydelse for mig som ”menig medarbejder” kunne man fristes til at spørge. I praksis kunne man forestille sig (for denne del er stadig på tegnebrættet) meget lavere barrierer for rent IT-mæssigt at etablere samarbejde på tværs af lande, organisationer og fagdiscipliner mm.. Kombiner så denne ”dynamiske og mere åbent tilgængelige” it service platform med netværks tanken (de sociale medier / netværk) og den mobile tilgængeligheds tanke – og deri har du nogle af de største og mest konkrete katalysatorer for måden vi i dag, og i nærmeste fremtid har mulighed for at optimere og udvikle vores organisationer på.

Det er vores mål, at vi med fokus på disse 3 hovedområder kan redegøre og inspirere et involveret og engageret publikum der med opdateret viden og på nye måde kan bidrage optimalt til udviklingen af deres organisationer i en forbunden verden.

Udgivet første gang d. 7. December 2011.

3 kommentarer til FACTBOOK 2012/13

  1. Pingback: Kundeservice på sociale medier - go eller no-go?

  2. Pingback: Sociale medier: Hvilke netværk skal du satse på?

  3. Pingback: Danske virksomheder og danskere på Facebook

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


4 + = tolv

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>