Det har vi lavet

På baggrund af lanceringen af Social Media FACTBOOK 2011, har Jan Futtrup fra SocialSemantic været ude til forskellige arrangementer – gå-hjem-møde, morgenbriefinger, Inspirationsmøder mm. Desuden er rapporten blevet præsenteret af eksperter hos SocialSemantics partnere.

Se eksempler fra nogle af de arrangementer vi har været med i herunder:

——————

Sociale medier i HR – NOCA arrangement d. 14/4

D. 14/4 holdt NOCA deres årsdag hvor mere end 100 medlemmer var med i Fiolstræde. Dagens tema var sociale medier og programmet, som var blevet sammensat af NOCA og SocialSemantic, bød på Jan fra SocialSemantic, Jacob Bøtter (Wemind), Vibeke Hartkorn (Vibeke Hartkorn Kommunikation), Morten Langer (Norrbum Vinding) og Thomas Heilskov (Danske Bank). Se mere på www.noca.dk.

—————— 

Hele 2 arrangementer hos Creuna

Creuna Morgenbriefing d. 3/3 & d. 8/3

Creuna har været en af de partnere, der har været mest aktiv i forbindelse med både indsamling og efterfølgende udsending og markedsføring af rapporten. Det gjorde at interessen for undersøgelsen blev så stor, at de var nødt til at afholde 2 arrangementer(Creuna Morgenbriefing) omkring resultaterne, da over 150 ønskede at deltage i arrangementet. Vi kunne “kun” få plads til det andet arrangement og herunder kan du se billeder og video af Klaus Silberbauers præsentation ;-)

›› Creuna Video af hele arrangementet

——————

DIS/PLAY morgenmøde d. 2/3

I et propfyldt lokale på Vesterbrogade holdt DIS/PLAY et  morgenmøde på lanceringsdagen for Social Media FACTBOOK 2011. Jan Kjaer præsenterede resultaterne fra rapporten. Derudover havde arrangør Steffen Blauenfeldt Otkjær, Kreativ direktør, DIS/PLAY inviteret en “case” i form af Stephan Sander fra Rådet for Sikker Trafik.

——————

Valtech Gå-hjem-møde 9/2 2011

Valtech var en af de første til at gå med i projektet. Her er billeder fra deres gå-hjem-møde, hvor alle deltagerne fik et sneak-peak på resultaterne der endnu ikke var offentliggjort. Jan Kjaer præsenterede resultaterne fra Social Media FACTBOOK 2011 og Jonathan Astor, Senior Consultant, Valtech fortalte om tilgange til en effektiv, målbar Social Media strategi.

 

 

 

 

 

En kommentar til Det har vi lavet

  1. Pingback: Få FACTBOOK 2012 præsenteret for dig | SocialSemantic

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


9 + fem =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>