FACTBOOK’s

1. FACTBOOK 2012
2. Om Social Media FACTBOOK
3. Download FACTBOOK 2011

1. FACTBOOK 2012

Flere KRUMMER I FACTBOOK 2012

Lad os inspirere dig mens du bruger 15-30 minutter på, at udfylde (måske) den vigtigste undersøgelse i dit firmas historie. Og nej det er ikke en overdrivelse – vi mener det faktisk!

FACTBOOK 2011 er blevet læst af mere end 10.000 mennesker i danske organisationer – Nu vender vi tilbage med mere af det der virkede, og mere af det I har bedt om.

Respondenter der gennemfører undersøgelsen i år modtager følgende for deres medvirken…

Læs mere om FACTBOOK 2012 her >>


2. Om Social Media FACTBOOK

For at vi som nation skal flytte os mod målet om at blive “verdensmestre” i sociale medier, er et essentielt udgangspunkt, at vide hvad tingenes tilstand er, og samtidig sørge for at der bliver skabt viden på området.

Derfor laver SocialSemantic undersøgelsen Social Media FACTBOOK. Det er en undersøgelse som hvert år tager temperaturen på det danske erhvervs- og organisationslivs brug af sociale medier.

I 2010/11 kørte vi undersøgelsen første gang. ”Social Media Factbook EU-DK 2011” baserer sig på svar fra næsten 1300 respondenter fra SocialSemantics undersøgelse af danske virksomheders brug af sociale medier, som løb fra august til december 2010.

3. Download FACTBOOK 2011

Hent rapporten her Social Media Factbook EU-DK 2011

 

3 kommentarer til FACTBOOK’s

  1. Pingback: Statistikker på sociale medierFlemming Bonkegaard

  2. Pingback: K med kant

  3. Pingback: Effektiv kommunikation: Fra fingerspitz til facts | Tobias Egmose

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 − = syv

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>